Sommarplåga


Det låter så feschligt att säga att man är överkänslig mot mygg. Men här är förklaringen; bölder stora som apelsiner.

Några timmar senare såg det ut såhär:



Ingen höjdare... Bara det inte blir värre.

/M

Plats för gjutjärnskamin



Lite renoveringspyssel en kokhet helg som denna. H har byggt ett fundament i lägenheten där gjutjärnskaminen ska placeras.

/M

Sommartider



Det är djälvulskt varmt såväl inomhus som utomhus. Det gäller att hålla sig i skuggan, och då gärna i utemöbeln som äntligen är komplett. Och nya dynor var denna renoverande möbel förtjänt av.


Pionerna har slagit ut i trädgården (och bilden la sig naturligtvis på sniskan...)

/M

Pajas sex månader



Har lille Pajas börjat med divalater månne? App app app inte fota mig nu cause I´m not in the right mood.

/M

Glest

Jo, det är inte mycket inlägg nuförtiden. Men vi har ju som sagt en renoveringspaus. Utemöbeln är så gott som klar. Flera middagar och fikaträffar har det varit. Men det är en stol kvar.

Något som retar mig för närvarande är annonserna på min blogg. De är ju relaterade till det man skriver om. Det vill säga, om jag skriver om tapeter i en massa inlägg så dyker det inom kort upp annonser kring det. Så varför, kära google är det annonser på min blogg om besvär i arslet?

Nå, troligtvis för att jag skrivit om graviditet, då detta besvär är ganska vanligt. Men det var ingenting som drabbade mig.

Så nu vill jag få andra annonser, tack. Gärna om badrum. Vi ska renovera vårt badrum. Vi ska göra ett större badrum. I vårt badrum ska det finnas dusch, toalett och handfat och plats för förvaring. Vårt badrum blir ganska litet trots att vi ska bygga ut det. Vårt nuvarande badrum är jättelitet. Badrum.

Badrum.

Badrum.


/M Badrum

RSS 2.0