Pajas elva månader


Utsidan räknas också



Idag har badrummets utsida fått på sig gipsskivor. Men mer än så gör vi nog inte av hallen i nuläget, utan detta var egentligen för att "barnsäkra" stället lite. Det kändes inte så tryggt att ha vassa skruvar som stack ut överallt.

Nej, istället är nästa stora projekt ELEN

Inflyttning



Gårdagskvällen tillbringades i badrummet med att sätta upp krokar och ett skåp. Dessutom flyttade mina flaskor, krämer, smycken och smink in, tillbaka där det hör hemma. Hur skönt som helst! Dessutom har jag tagit mig rejält i kragen och rensat och slängt sånt som jag aldrig använder.

 

Igår gjordes sista strykningen av spegelramen så nu ligger den i källaren och gottar till sig. Skulle vara trevligt om den kom upp på väggen i kväll.

Nu är det bara småfix kvar men man kan gott säga att badrummet är fullt användbart. Det känns så lyxigt att kunna duscha i varmvatten i ett fräscht och nytt badrum.


Nu så...



När duschdörrarna, toalett och handfat kom på plats förra helgen skulle ju vattenledningarna installeras. Det har gjorts under veckan så nu är badrummet fullt användbart! ÄNTLIGEN! 

Idag monterades fläkten och lamporna på väggen och i taket kopplades på.

Det som är kvar är att hänga på dörren och skaffa handtag. Och måla spikhålen i taklisterna. Och spackla i hörnen. Samt inhandla inredning i form av handduksstänger, krokar, hyllor... you name it. Och sånt arbete tycker jag personligen är ganska kul!

Idag köpte vi en spegel att ha på den väggen där Gustav kravlar på bilden. Hade jättetur som hittade en på Blocket i exakt de måtten som behövdes, och för en billig penning. Dock är ramen ekfärgad och ska därför målas om. Vitt is the shit! Så nu blir det några kvällar igen att tillbringa nere i källaren med målarpenseln i högsta hugg.

/M

RSS 2.0