Girlpower

I måndags kom storken igen. Och så igår kom en till. Även dessa gånger gissade jag rätt, att det skulle bli tjejer! Jag är ju helt crazy på att gissa rätt!

/M

Pajas fem månader



Jisses vad fort det går...

Idag fick han äntligen inviga den fina Svea-bodyn som han fick av tant Lila, tant Cerice och tant Aprikos när han föddes.

/M

Regn

Finns inte så mycket att göra då. Kanske rentav ska njuta att jag slipper stå på knäna och rensa ogräs? Hann iallafall rensa gräsmattan på maskrosor igår och H fortsätter sitt eviga jobb med trädgårdsmöblerna.

Du, säger han. Vi ska aldrig köpa någon trädgårdsmöbel igen. Han syftar förstås på alla timmar han har lagt ner på dessa begagnade 200-kronors möbler. Nu har han dessutom en deadline att hålla, då han har bjudit in bröderna till grillkväll om ett par veckor. Han kanske ska hoppas på regn den kvällen så vi tvingas vara inomhus.

Har lille Pajas sovande i famnen. Så fort han vaknar är det dags för lunch som idag består av brocolli.

Fick för övrigt ett sms inatt från en vän. Nu hade vattnet gått och värkarna kommit igång. Spännande....


/M

Men vad gör busgrabben nu då?


Någon är trött...

/M

Gardiner i kök

Igår fick jag upp gardiner i kök. Gud det känns som att jag är typ 40 som har inlägg i plural om gardiner på min blogg. Så av den anledningen lägger jag inte upp en bild. :)

Men jag kan ju berätta att de är vita med inslag av rödrutigt. Tack mamma!

/M

Vad gör busgrabben?


Vi som hade så kul såhär på onsdagsförmiddan. Vi skrattade och vi sjöng och vi dansade. Men vad gör han då? Tröttnar och somnar i soffan. Vad är det för stil egentligen? Så nu ligger han här och småsnarkar lite medan jag sitter och väntar på att han ska vakna. 

/M 

Pajas har fått en kusin!

Som Pajas har längtat. Och nu har kusinen kommit!

Undra vilka som får besök av Herr Stork härnäst? Det är ett antal kvar att pricka av.


För övrigt, jag har insett att det var en dum idé att ge spygurkan Pajas morot, mina och hans kläder är fulla av orangea fläckar som inte ens Vanish rår på. Jag tror det får bli gröt som nästa smakportion.


/M

Man får vad man betalar för


Vilket sliiit det är med våra 200-kronors utemöbler. Men nu har vi fått av färgen iallafall, och så har ommålningen påbörjats. En del bräder är ruttna så de har vi fått byta ut. Frågan är om vi har en trädgårdsmöbel före sommarens slut. :)

 
Ett presentkort på en inredningsbutik sitter alltid fint. Fick ett på min födelsedag och har legat i en låda och mognat. Nu fick några fönster lite fin prydnad. Tack bror.

/M

RSS 2.0