Okej, en kort historik

M och H blev ägare till ett hus i september.
Det är en villa från 1925
På övervåningen bor vi.

Och så bottenvåningen...
Här var det från början två lägenheter, en med ingång från gaveln och en med ingång ifrån baksidan. Den med ingång från gaveln var inte ens ett rum o kök utan tja,,, ett kök i det rum som nu räknas, samt en toalett med handfat.
Den andra lägenheten var en trea.

Vi håller på och ska göra en lägenhet av hela bottenvåningen som vi sedan ska hyra ut. Det kommer således bli en fyra på ungefär 90 kvadrat.

Eftersom tidigare ägare inte har haft bottenvåningen uthyrd på cirka 15 år har allt stått i princip orört. Och vi river ut - ALLT!
Plastmattorna med träimitation ska bort, masoniten på väggarna ska väck, elementen ska målas om och ett helt nytt kök och badrum ska in.

Vi ska MAO inte lägga så mycket krut på vårt eget boende (förutom ett nytt badrum) eftersom vi vill bli klara med bottenvåningen så fort som möjligt. Vi inser att det är mycket arbete och H har för tillfället semester för att renovera.(om man nu kan kalla det för semester) M har tagit ledigt just idag och snart kommer mina "medhjälpare" (Mamma och pappa) för att hjälpa till.

Tidsplan? Jo, till jul är det ju bra om det mesta är klart eftersom då har bullen i ugnen jäst klart.

Du som är nyfiken och vill hälsa på är givetvis välkommen men bara om du kommer med arbetsbyxorna på.... :)


/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0