Helgrapport



Den här helgen har vi haft mycket god hjälp och det känns som att vi verkligen har utnyttjat helgen till fullo. Vädret har varit på vår sida också när det gäller målning utomhus.

Vi har haft ett flertal besök, både släkt och vänner och en hel del grannar har varit förbi. Vi fick jättefina inflyttningsorkidéer från F och V som jag ska sätta i krukor.



Verandan är äntligen klar och likaså ingången på gaveln. Pelarna har blivit vita och idag fick jag först hjälp från C och senare från M. M har också gått loss på balkongen på övervåningen där hon plockat bort den fula plasten som satt där tidigare. Är jättenöjd över verandan, det blev jättejättebra. Supertack tjejer!

S kom också förbi med en present: plommonmarmelad med plommon från vårt träd! Har inte testat än men det ska vi snart göra.


H har tillsammans med CJ fortsatt att fräsa i väggarna där elen ska gå. De har också gjort avväxlingar av en vägg. Dessutom hann de med att borra hål från skorstenen in till vår kakelugn så till veckan ska vi kanske bila i skorstenen så att man inom en snar framtid kan elda i den.

Nu är denna helg över. Vi är nöjda såhär långt. Vi håller vår tidsplan och det känns bra.

/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0