Tapetsering i serveringsgången


Golvläggningen i entré/hall fortsätter men mer än hälften är lagt iallafall. Dumma Byggmax som först inte ville gottgöra för att en tredjedel av alla brädor var spruckna. Vi fick stå på oss rejält innan vi fick reklamera. Det är dumt för de nya paketen med brädor måste ju ligga till sig i rumstemperatur innan de kan läggas. Så nu försinkades det. Men idag (läs ikväll) blir nog hela golvet färdiglagt.


Igår började vi också tapetsera serveringsgången som ligger i anslutning till köket. Det får samma tapet som köket. Den är väldigt kraftig och rummet har krångliga hörn så det är väldigt meckigt. I hörnen sitter dessutom lister av nån konstig anledning och så buktar väggarna. Men det kommer inte att synas sen. Tapeten kommer troligtvis inte att räcka så vi får åka och köpa en rulle till, eftersom det går åt mer när det är mönsterpassning.

/M

Kommentarer
Postat av: Kusinen

Vad duktiga ni är. Här har det i stort sett stått still sen köket blev klart innan jul. Måste försöka komma igång på allvar igen nu och i alla fall avsluta alla påbörjade projekt ;-)

Allt bra med den lille?

Kramar

2009-02-10 @ 13:33:04
URL: http://pysselpyret.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0